Ioana Cristea

Ioana Cristea

Menu

GLOW Beauty School și-a deschis portile pentru tine în 2019! Vino printre noi pentru a descoperi secretele machiajelor impecabile realizate de trainerii noștri, Ioana Cristea si Malvina Ișfan. Fie că ești începător, pasionat, sau deja practici arta machiajului, la Glow Beauty School vei găsi ceva pentru tine.

Glow Beauty School este o școală de machiaj profesional autorizată ce eliberează diplome acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educatiei cu calificarea MACHIOR.

Glow Beauty School vă oferă cursul de două săptămâni Express Makeup Artist, unde se vor studia reguli vechi și tehnici noi de machiaj, adică instrumentele cu ajutorul cărora îti poti descoperi și perfectiona un stil personal. Grupele vor avea un număr de maxim 8 cursante.

Costul cursului este de 750 Euro, pret achitabil în 2 rate. Cine se înscrie până la data de 15 aprilie beneficiază de 20% reducere, adică 600 Euro. Prima rată o constituie rezervarea locului la curs și este în valoare de minim 200 Euro, iar restul sumei se va achita până la jumătatea cursului.

Programul cursului Express Makeup Expert pe anul 2019:

Pentru detalii sau inscrieri puteti completa si trimite formularul de mai jos sau ne puteti contacta la :

tel:   0722674696         

 0733330583

    0742912411  

email: contact@glowbeautyschool.ro